Vem är jag

 

Välkommen till hälsopunkten

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande friskvårdsföreläsningar för privatpersoner, företag och organisationer.

 

Vi erbjuder bl.a Healing, hälsoprofiler, kostrådginvingar, livsstilscoachningar, massage, föredrag, kurser och stresshantering.

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande hälsoprogram skräddarsydda utifrån kundens önskemål och behov. Vi jobbar med hela människan - fysiskt, mentalt och känslomässigt.

 

- utifrån en helhetssyn på människan.

 

Jag heter Veronica Winberg och driver Hälsopunkten.

Mitt mål är att mina kunder ska må bättre, trivas med sig själv, stärka sig själv, älska sig själv samt givetvis nå sina mål vare sig de är stora eller små.

 

Många i dagens samhälle tror att livet ska vara en plikt och tufft att leva, det stämmer inte alls enligt mig. Livet ska vara härligt, njutningsfullt, spännande och inspirerande. Jag är övertygad om att man kan leva det liv man själv vill och inte det livet som samhället, vänner mm tycker att man ska leva. Det ska vara roligt att vakna på morgonen och kännas att det är en ny spännande dag att ta tag i.

 

Jag är hälsopedagog i botten och har jobbat som coach i 14 år. Jag jobbar med allt som har med hälsa, mående, rehabilitering, mål, kost, träning, beroenden, personlig utveckling och framgång att göra. Jag jobbar även med massage och Healing samt kurser.

För mig finns det inte några hinder bara massor av lösningar.

 

Utbildningar:

Hälsopedagog

Certifierad Hälsocoach

Certifierad Mindfulness coach

Diplomerad KBT/ACT coach

Certifierad Qi andning och Qigong instruktör

Viktcoach

Den fysiska och emetionella resan Coach

Friskvårdsmassage

Energimassage

Healing

Tränings instruktör