qigong och qiandning

 

Välkommen till hälsopunkten

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande friskvårdsföreläsningar för privatpersoner, företag och organisationer.

 

Vi erbjuder bl.a Healing, hälsoprofiler, kostrådginvingar, livsstilscoachningar, massage, föredrag, kurser och stresshantering.

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande hälsoprogram skräddarsydda utifrån kundens önskemål och behov. Vi jobbar med hela människan - fysiskt, mentalt och känslomässigt.

 

- utifrån en helhetssyn på människan.

Qi-gong

Är en träningsform, med hjälp av lätta långsamma rörelser och långa medvetna djupa andetag hittar vi våran naturliga balans i kroppen. Och på så sätt låta det bli en naturlig del i ditt liv. Du får möjlighet att balansera dina innre organ samt känslor. Du har mycket att vinna på att utveckla din naturliga balans och harmoni. Du blir inte lika lätt att styra och utnyttja. Med hjälp av Qi-andning och qi-gong ger du dig själv en innre vila. Detta kommer även innebära att du får nya insikter som gör det möjligt att tänka annorlunda, att handla i kosekvens med dina nya insikter. Det vill säga ge upp ditt gamla tänk, värderingar och ge plats för nya intryck och nya handlingar.

Det finns också möjlighet att påbörja ett 10-veckors program. Är du redo att investera och satsa på dig själv ?

Qi-andning

Qi-andning hjälper dig hitta din naturliga balans. Qi kan beskrivas som livsenergi. Inte energi i form av kalorier utan den positiva energi vi upplever när vi känner oss starka, friska, balanserade, lyckliga och upprymda. Qi är något vi kan öva och lära oss och är då positivt användbart i olika negativa situationer som vi allt emellanåt hamnar i. Det handlar om att på ett medvetet sätt lära sig andas rätt. Qi är en färskvara som vi bör underhålla. Andning är liv, ditt liv!