Mindefullness

 

Välkommen till hälsopunkten

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande friskvårdsföreläsningar för privatpersoner, företag och organisationer.

 

Vi erbjuder bl.a Healing, hälsoprofiler, kostrådginvingar, livsstilscoachningar, massage, föredrag, kurser och stresshantering.

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande hälsoprogram skräddarsydda utifrån kundens önskemål och behov. Vi jobbar med hela människan - fysiskt, mentalt och känslomässigt.

 

- utifrån en helhetssyn på människan.

Mindfulness

Mindfulness handlar om medveten närvaro i nuet. Att lära sig se, uppskatta de små eller stora händelserna som sker runt omkring oss och i våra liv varje dag. Att få redskapen som gör det möjligt att vara precis där du befinner dig och inte oroa dig för det som inte hänt, eller grämma dig för det som redan varit. Det är bara vi själva som bär ansvaret för vårat egna liv, DU bestämmer själv hur du vill leva ditt liv. Att hitta harmoni med den personen som du ska spenderar varje sekund, varje minut med. Det är först när du själv ser den fantastiska människa du är och älskar den du är som du kan leva det liv du vill ! Vill du ha redskapen för detta coachar jag dig mot ditt mål samt ger dig verktyg att använda i vardagen.