Energimassage

 

Välkommen till hälsopunkten

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande friskvårdsföreläsningar för privatpersoner, företag och organisationer.

 

Vi erbjuder bl.a Healing, hälsoprofiler, kostrådginvingar, livsstilscoachningar, massage, föredrag, kurser och stresshantering.

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande hälsoprogram skräddarsydda utifrån kundens önskemål och behov. Vi jobbar med hela människan - fysiskt, mentalt och känslomässigt.

 

- utifrån en helhetssyn på människan.

Energimassage

Sätt fart på dina energiflöden

 

Tre ord som förknippas med Energimassage är mjukhet, rytm och flöden. Står man bredvid och ser på ser det ut som ett vackert koreografiskt uppträdande.

 

Energimassage balanserar kroppens energiflöden genom tryck på akupunkturpunkter, blodcirkulationen stimuleras och genomblödningen i musklerna ökar. Lymfsystemet aktiveras och blodtrycket påverkas gynnsamt.

Alla mår bra av behandlingen. Speciellt välgörande är den för Dig om Du har spänningar i axlar, skuldror, nacke och rygg. Massagen ökar också Ditt kroppsmedvetande.

 

När du får Energimassage sitter Du i en specialbyggd stol i en avslappnad ställning. Det fungerar också att sitta på en pall eller ligga på en massagebänk. Du har alltid dina kläder på dej.

Massören arbetar på rygg, nacke, höfter, armar och huvud enligt ett visst mönster som följer akupunktursystemet.

Regelbunden Energimassage gör att man får mer energi, eventuell värk reduceras och man känner sig gladare.

 

 

 

För dig som är företagare och vill få en piggare och gladare personal.

Regelbunden Energimassage på arbetsplatsen gör att personalen får mer energi, eventuell värk reduceras och man känner sig gladare. Att erbjuda sin personal massage har med andra ord många bra effekter och bidrar också till en bättre stämning på arbetsplatsen

 

kontakta mig för bokning och information:

veronica@halsopunkten.org

070-6063803