Coaching

 

Välkommen till hälsopunkten

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande friskvårdsföreläsningar för privatpersoner, företag och organisationer.

 

Vi erbjuder bl.a Healing, hälsoprofiler, kostrådginvingar, livsstilscoachningar, massage, föredrag, kurser och stresshantering.

 

hälsopunkten erbjuder heltäckande hälsoprogram skräddarsydda utifrån kundens önskemål och behov. Vi jobbar med hela människan - fysiskt, mentalt och känslomässigt.

 

- utifrån en helhetssyn på människan.

Coaching

Hälsopunkten hjälper dig till en bättre hälsa.

 

Vill du få ett lättare och friskare liv? Har du ont om tid eller inte vill gå i grupp? Då är hälsopunkten något för dig. Med individuell coachning via mail och telefonkontakt eller fysiskt möte får du coachning anpassat efter dina mål och resurser. Jag arbetar med KBT (kognitiv Beteende Terapi se flik KBT) ACT (acceptance and commitment Therapy Se flik ACT) NLP (Neuro Lingvistisk Programmering) och Helmetoden (se flik helmetoden)

Jag kan hjälpa dig med t.ex. bättre kost och motionsvanor, stresshantering, få bättre självkänsla, mindfulness, beroenden/problem som shopoholic, aneroxi, bullemi, ångest, fobier, depression mm. Samt sluta röka/snusa, Hitta rätt sysselsättning jobb eller studier mm men även andra saker som gör att du får en bättre hälsa och trivs med dig själv.

 

Hur fungerar det?

 

Man startar med ett telefonsamtal eller personligt möte där vi går igenom vad det är du vill förändra och hur vi kommer att jobba. Sedan gör vi tillsammans en planering för hur du ska jobba för att nå ditt mål. Du får personlig coachning varje vecka och uppgifter att arbeta med. Vid frågor eller problem däremellan är det bara att höra av sig. Att göra en förändring tar lång tid vilket innebär att jag rekommenderar att man har som mål att jobba med förändringen under minst ett år för att få bestående resultat om det är en större förändring.

 

 

Vid frågor eller bokningar kontakta mig på tele. 070-606 38 03 eller Mail:veronica@halsopunkten.org

 

”Det finns inga misslyckanden bara feedback, Varje resa är unik!”

 

Välkommen till Hälsopunkten och din resa mot en bättre hälsa.

 

Företagare kontakta oss för info.